Biotrue Multi-Purpose

Biotrue Multi-Purpose er en af de kontaktlinsevæsker i verden, som har en høj tilfredshed blandt brugerne. Faktisk har Biotrue Multi-Purpose en tilfredshed på 97%. Yderligere, fortæller 9 ud af 10 at denne kontaktlinsevæske holder kontaktlinserne rene i løbet af hele dagen1.

Der er ikke nogen tvivl om at denne multifunktionelle kontaktlinsevæske er populær blandt de, som bruger kontaktlinsevæsken til at rense og pleje kontaktlinser dagligt. 

Hvad er hemmeligheden bag den høje succes på kundetilfredshed? Ifølge Bausch & Lomb, som er producenten bag kontaktlinsevæsken, skyldes det at Biotrue Multi-Purpose bygger på intensive undersøgelser af øjet. Øjet renser, fugter og holder sig selv sund gennem de tårer som øjet udskiller. Bausch & Lomb har med Biotrue Multi-Purpose prøvet at efterligne øjets naturlige renseproces. Det har de haft succes med, og du kan derfor holde dine kontaktlinser fugtige og komfortable i op til 20 timer ved brug af Biotrue Multi-Purpose.

Det er vigtigt at påpege, at hvis du bruger ugentlige, 14-dages eller månedlige kontaktlinser, så har dit valg af kontaktlinsevæske indflydelse på din komfort og hygiejne. Kontaktlinsevæsker varierer i deres effektivitet, når det gælder fjernelse af bakterier og støv fra dine kontaktlinser. Samtidig kan du ved brug af kontaktlinsevæsker, opleve en ændring i komforten på dine kontaktlinser. Oplever du eksempelvis at dine kontaktlinser tørrer ud, så vil du opleve en højere komfort og fugtigere kontaktlinser med Biotrue Multi-Purpose.

Et andet godt eksempel, der taler for at bruge Biotrue Multi-Purpose kontaktlinsevæske, er at kontaktlinsevæsken har påvist at fastholde brugere af kontaktlinser. Det vil sige, at de som ville stoppe med at bruge kontaktlinser grundet tørre og irritable øjne, fortsatte efter de begyndte med at bruge Biotrue Multi-Purpose kontaktlinsevæske. Faktisk fortsatte 93% af kontaktlinsebrugerne med at benytte kontaktlinser efter de påbegyndte brug af kontaktlinsevæsken Biotrue Multi-Purpose2. Dette skyldes at Biotrue Multi-Purpose kontaktlinsevæske øger fugtigheden af kontaktlinser, så det bliver komfortabelt og hygiejnisk at gå med kontaktlinser.

Derfor skal du vælge Biotrue Multi-Purpose som din kontaktlinsevæske

De ovennævnte eksempler giver allerede mange grunde til at du skal bruge kontaktlinsevæsken Biotrue Multi-Purpose. Der er dog endnu flere grunde at vælge imellem, der taler for brugen af Biotrue Multi-Purpose kontaktlinsevæske. Husk dog, at det altid anbefales at følge vejledningen som du får fra din øjenlæge i forhold til kontaktlinsevæsker. Denne artikel om Biotrue Multi-Purpose giver dog et overblik over hvad kontaktlinsevæsken kan. Samtidig refererer vi til forskellige studier nederst, som på et videnskabeligt grundlag påviser effektiviteten af Biotrue Multi-Purpose kontaktlinsevæske. Du kan derfor bruge denne artikel i din overvejelse omkring brug og køb af Biotrue Multi-Purpose.

Biotrue Multi-Purpose er lavet af producenten Bausch & Lomb. Ifølge dem selv, er Biotrue Multi-Purpose den kontaktlinsevæske som benyttes mest. Når der så samtidig er høj tilfredshed blandt brugerne af Biotrue Multi-Purpose, kan det derfor understreges at denne kontaktlinsevæske er et forsøg værd, hvis du ikke allerede har prøvet den. 

En anden ting, som Bausch & Lomb fremhæver er, at kontaktlinsevæsken matcher pH-værdien som tårerne fra øjnene har. Derudover indeholder kontaktlinsevæsken ingredienser, som også findes naturligt i dine øjne. Årsagen er, at Bausch & Lomb vil lægge sig så tæt op ad øjets naturlige renseproces, som overhovedet muligt. Derfor understreger Bausch & Lomb at Biotrue Multi-Purpose er en kontaktlinsevæske, som virker som dine egne øjne. Kontaktlinsevæsken kan bruges med langt de fleste bløde kontaktlinser, også dem som er lavet af silikone hydrogel. Læs dog altid instruksen fra din kontaktlinse i forhold til brug af kontaktlinsevæske. 

Udover at denne kontaktlinsevæske, giver dig komfortable kontaktlinser i op til 20 timer, så har den også en strålende renseproces. Faktisk dræber Biotrue Multi-Purpose 99,9% af bakterier på dine kontaktlinser. Ikke nok med det, så kan Biotrue Multi-Purpose desinficere dine kontaktlinser på blot 4 timer. Det er 2 timer hurtigere end andre gængse kontaktlinsevæsker. Samtidig får du et kontaktlinse etui med i pakken, når du køber Biotrue Multi-Purpose. Du kan bruge dette kontaktlinse etui til at opbevare dine kontaktlinser og til at rense dine kontaktlinser. Vi har her på hjemmesiden lavet en guide til hvordan du kan vælge den bedste kontaktlinse etui, hvis du vil vide mere.

Sådan renser du dine kontaktlinser med Biotrue Multi-Purpose

Brug kontaktlinsevæsken Biotrue Multi-Purpose dagligt, hvis du vil desinficere dine kontaktlinser og opnå en høj komfort. Start med at vaske dine hænder grundigt med sæbe. Skyl derefter hænderne og tør ordentligt efter, så der ikke er sæberester tilbage på dine hænder. Kontaktlinsevæsken skal nemlig ikke blandes sammen med sæbevand. Når dette er gjort, kan du påbegynde rensning af dine kontaktlinser med kontaktlinsevæsken Biotrue Multi-Purpose.

  1. Tag én af dine kontaktlinser ud af dit kontaktlinse etui eller dit øje. Læg kontaktlinsen på din håndflade, som du lige har skyllet og tørret.
  2. Brug mindst tre dråber fra kontaktlinsevæsken Biotrue Multi-Purpose på begge sider af den kontaktlinse, som du har på håndfladen.
  3. Gnid blødt din kontaktlinse i ca. 20 sekunder med fingeren.
  4. Læg din kontaktlinse ind i dit kontaktlinse etui, som er tømt for gammel kontaktlinsevæske fra dagen før.
  5. Gennemgå trin 1-4 med din anden kontaktlinser, som enten sidder i dit øje eller er i dit kontaktlinse etui.
  6. Påfyld dit kontaktlinse etui med Biotrue Multi-Purpose, og skru låget på.
  7. Dine kontaktlinser i dit kontaktlinse etui med Biotrue Multi-Purpose kontaktlinsevæske, skal forblive deri i mindst 4 timer.

Biotrue Multi-Purpose specification

Producent
Bausch & Lomb
Type
Kontaktlinsevæske
Størrelse
300ml
Holdbarhed
Uåbnet: Se mindst holdbar til. Åbnet: 3 måneder.
Indhold
Hyaluronan, sulfobetaine, poloxamine, boric acid, sodium borate, edetate disodium og sodium chloride. Konserveringsmiddel indeholder polyaminopropyl biguanide 0.00013% og polyquaternium 0.0001%.
Ekstra
Kontaktlinse etui medfølger

  1. Bruno and Ridgway Research Associates Inc. Consumer preference study among 201 consumers who have tried Biotrue. December 2010.
  2. Rah, M. J., Merchea, M. M., & Doktor, M. Q. (2014). Reducing dropout of contact lens wear with Biotrue multipurpose solution. Clinical ophthalmology (Auckland, NZ), 8, 293.