FreshLook ONE-DAY

Hvad siger du til en ny øjenfarve? Med FreshLook ONE-DAY kontaktlinser, kan du selv bestemme om du vil male byen rød med dine blå eller grønne øjne. Skift og bland dine øjenfarver dagligt – det er helt op til dig!
freshlook-one-day-kontaktlinser-billede

FreshLook ONE-DAY farvede kontaktlinser giver dig muligheden for at nyde en ny øjenfarve gennem komfortable og hygiejniske endagslinser. Det er en god nyhed for dig, som ikke er vant til eller har lyst til at benytte farvede månedlige kontaktlinser. Farvede kontaktlinser tilbydes nemlig ofte som månedlige kontaktlinser, hvilket kan være en fordel for dem som er vant til at bruge sådanne kontaktlinser. Hvis du derimod ikke er vant til at bruge månedlige kontaktlinser, eller du ikke har lyst til rense og opbevare månedlige kontaktlinser hver dag, så er FreshLook ONE-DAY svaret. FreshLook ONE-DAY kontaktlinser er, som navnet angiver, endagslinser. Du skal ikke bekymre dig om at rense eller opbevare – brug blot kontaktlinserne, der giver dig en ny øjenfarve, hvorefter du tager dem ud og direkte i skraldespanden. FreshLook ONE-DAY farvede endagslinser gør det derfor meget mere bekvemt og fleksibelt at skifte øjenfarve.

FreshLook ONE-DAY farver

En af dine fordele ved at bruge FreshLook ONE-DAY, som din faste farvede kontaktlinse, er at du kan vælge om du vil skifte øjenfarve fra dag til dag. Derved har du fleksibiliteten i at bruge forskellige farver dagligt. Dette er i stærk kontrast til farvede månedlige kontaktlinser, hvor du oftest er bundet til den samme farve i minimum 30 dage. Du kan selvfølgelig lade være med at bruge de månedlige kontaktlinser, men da udskiftningsfrekvensen på farvede månedlige kontaktlinser er 30 dage fra første brug, er din fleksibilitet begrænset.

Ved at bruge FreshLook ONE-DAY, kan du selv bestemme de dage hvor du skifter din øjenfarve. Dine resterende farvede kontaktlinser kan du gemme til andre dage med FreshLook ONE-DAY. Du kan endda skifte din øjenfarve til flere forskellige farver med FreshLook ONE-DAY, hvor du selv vælger din øjenfarve dagligt, hvis du køber de forskellige farver fra starten af. Det kan anbefales, hvis du ønsker at mixe og matche forskellige øjenfarver til specielle lejligheder eller blot til dit humør.

Hvilke farver bliver så tilbudt med FreshLook ONE-DAY? Der er fire farver du kan vælge, når du skal skifte øjenfarve med disse farvede endagslinser. Farverne er navngivet på følgende måde: Pure Hazel (Ren hassel), Grey (Grå), Blue (Blå) og Green (Grøn). Du kan herunder se hvordan farverne vil se ud på dit iris:

freshlook-one-day-kontaktlinser-farver-billede

Den første ting, som du bør lægge mærke til, er at FreshLook ONE-DAY farverne er diskrete. Der er ikke nogle vilde farver med mønstre og neon. Der findes andre farvede kontaktlinser til det formål. I stedet for, kan du med FreshLook ONE-DAY få nogle kontaktlinser, der vil blande din naturlige øjenfarve med den kontaktlinsefarve du vælger på en naturlig måde. Naturlig er nøgleordet med denne kontaktlinse, da du får fleksibiliteten til at mikse og matche din øjenfarve med dit tøj eller omgivelser. Derfor kan FreshLook ONE-DAY både bruges til specielle lejligheder, men også som en farvet hverdagskontaktlinse, der er med til at shine din dag op. Du kan endda bruge disse kontaktlinser til at tydeliggøre din egen naturlige øjenfarve, eksempelvis for dig som har blå eller brune øjne. Der er mange muligheder, især fordi at du ikke behøver at bruge de farvede kontaktlinser hver dag.

Sådan bruger du FreshLook ONE-DAY

Da disse farvede kontaktlinser er endagslinser, resulterer det i en ekstra komfort for dig der ikke er vant til at bruge kontaktlinser. Først og fremmest, skal du ikke bekymre dig om at rense kontaktlinserne, da du blot tager dem ud hvorefter du smider dem i skraldespanden. De, som har brugt kontaktlinser længe, vil også nikke genkendende til simpliciteten i at bruge endagslinser. For det andet, så kan du opbevare FreshLook ONE-DAY i flere år, da udløbsdatoen på kontaktlinserne er sat flere år efter produktionsdatoen. Dette betyder, at du kan gemme dine farvede kontaktlinser, hvis du kun bruger dem til specielle lejligheder såsom fest, halloween og nytår.

For dig, som er vant til at bruge kontaktlinser eller briller, så fås FreshLook ONE-DAY i styrkerne -6.00 til 0.00. Hvis du ikke har brug for kontaktlinser til at korrigere dit allerede perfekte syn, så kan du vælge styrken 0.00 med FreshLook ONE-DAY. Dog er det anbefalet at få et synstjek og tilpasning hos øjenlægen, hvis du aldrig har haft erfaring med kontaktlinser.

FreshLook ONE-DAY Specification

Producent
Alcon
Styrker
-6.00 til 0.00
Type
Farvede kontaktlinser (endagslinser)
BC (Basiskurve)
8.60
Udskiftningsfrekvens
Dagligt
DIA (Diameter)
13.80
Farve(r)
Pure Hazel, Grey, Blue and Green
Materiale
nelfilcon A
UV beskyttelse
Nej
Vandindhold
69%
Antal i en pakke
10
Oxygenpermeabilitet
26 Dk / t