FreshLook DIMENSIONS

Farvede kontaktlinser til dig, der har lys øjenfarve. FreshLook DIMENSIONS giver dine øjne nye farver med et naturligt look. Vælg en af tre simple og friske farver, der enten kan give din naturlige øjenfarve ekstra synlighed eller hjælpe dig med at skifte din øjenfarve til et nyt og originalt look.
freshlook-dimensions-kontaktlinser-billede

Nogle farvede kontaktlinser er enten alt for iøjefaldende og kraftfulde for dig, der har en lys øjenfarve. Dette resulterer i et unaturligt udseende, når du skifter farven på dine øjne. Med FreshLook DIMENSIONS, er det muligt for dig med en lysere øjenfarve at skifte farven på dit iris på en måde der ser naturligt ud. Du har muligheden for at vælge mellem tre farver, der enten kan styrke din naturlige øjenfarve eller skifte den fuldstændig. Fordelene ved at bruge FreshLook DIMENSIONS er at du kan opnå en konsistent øjenfarve, da denne kontaktlinse er en månedlig kontaktlinse. Med andre ord, kan du bruge denne kontaktlinse for 30 dage og derefter udskifte den.

FreshLook DIMENSIONS tre farver

Lad os dykke ned i de forskellige farver, som tilbydes af kontaktlinsen FreshLook DIMENSIONS. Som førnævnt, har du muligheden for at vælge tre farver. Farverne er Caribbean Aqua, Pacific Blue og Sea Green. Farvernes navne, der lyder ligeså eksotisk som en cocktail du får på en strand sydpå, er valgt nøje i forhold til at understrege den friskhed som FreshLook DIMENSIONS tilbyder til dem, der bruger denne kontaktlinse. Hvis du allerede har en lys øjenfarve, vil din iris allerede adskille sig fra mængden. Hvis du har en mørkere øjenfarve, er disse kontaktlinser måske ikke det bedste valg for dig – der findes mange andre, som du kan bruge i stedet hvis du har en mørk øjenfarve. Du kan læse om de kontaktlinser på Falkeblik.dk.

Ved at bære FreshLook DIMENSIONS kontaktlinser med farverne Caribbean Aqua, Pacific Blue og Sea Green, vil din øjenfarve ændre sig. Dit syn vil dog forblive intakt, og du vil ikke se dine omgivelser i en blå eller grøn farve. Så der er ingen grund til bekymring i forhold til det. Derudover, hvis du bruger kontaktlinser for at forbedre dit syn, kan du vælge styrker mellem -8.00 til +6.00 med FreshLook DIMENSIONS. Hvis du blot er interesseret i at skifte farven på dine lyse øjne, kan du stadig benytte disse kontaktlinser. Det kommer vi yderligere ind på nederst i denne artikel. Men først, så lad os få et visuelt indblik i de farver du kan vælge med FreshLook DIMENSIONS fra producenten Alcon:

freshlook-dimensions-kontaktlinser-farver-billede
De tre simple farver du kan vælge med kontaktlinsen FreshLook DIMENSIONS.

Måske har du allerede lagt mærke til at kontaktlinsen skaber en tydelig markering af den yderste ring på øjets iris. Denne detalje får dine øjne til at fremstå større og lysere. Større og lysere øjne i kombination med et skift af øjenfarve vil bestemt få dit ansigt til at stråle mere og adskille dig fra mængden. Ved brug af FreshLook DIMENSIONS kontaktlinser vil du derfor opleve at andre bemærker en yderligere intens øjenkontakt med dig. Dette er muligt grundet den teknologi, der er bag kontaktlinsen, som giver dig med lysere øjne mulighed for yderligere at stråle gennem øjnene. De mennesker du møder, når du bærer kontaktlinserne FreshLook DIMENSIONS, vil derfor bemærke din øjenfarve hurtigere.

Glæder du dig allerede til at prøve FreshLook DIMENSIONS? Måske har du endda allerede valgt en farve, som du tænker vil passe godt til dig, når du ser dig selv i spejlet med dem. Men inden du skynder dig med at købe en af farverne fra FreshLook DIMENSIONS, så anbefaler vi at du læser om hvordan du bruger disse kontaktlinser – især hvis du aldrig har gået med kontaktlinser før.

Sådan bruger du FreshLook DIMENSIONS

Som nævnt tidligere, kan du bruge FreshLook DIMENSIONS, selv når du ikke har brug for at forbedre dit syn med kontaktlinser. Dig, som har en lysere øjenfarve og perfekt syn kan vælge disse kontaktlinser uden en styrke. Kontaktlinser uden styrke har styrken 0.00. For helt nye (eller skal vi kalde dem grønne?) brugere af kontaktlinser, anbefales et tjek og snak om kontaktlinser hos øjenlægen. Hvis du derimod allerede bruger kontaktlinser og har brug for kontaktlinser til at forbedre dit syn, så kan du vælge en passende styrke med FreshLook DIMENSIONS farvede kontaktlinser.

En anden ting, som er godt at vide om FreshLook DIMENSIONS, er at det er månedlige farvede kontaktlinser. Her skal du lægge mærke til ordet månedlig, da det betyder at du kan bruge disse kontaktlinser i 30 dage efter første brug. Det betyder dog ikke, at du kan bruge kontaktlinserne i 30 dage uden at tage dem ud af øjnene. Du skal fjerne FreshLook DIMENSIONS fra dine øjne hver nat, og lægge dem ind i en passende beholder til kontaktlinser. Derudover, bør du rengøre med en egnet kontaktlinsevæske. Efter 30 dage fra første brug, skal du skifte FreshLook DIMENSIONS kontaktlinser. Første brug henviser til det tidspunkt, hvor du åbner den lille beholder som indeholder kontaktlinserne.

Nu hvor du har fået en masse viden omkring FreshLook DIMENSIONS, farverne som kontaktlinserne kommer i og hvordan du bruger kontaktlinsen, så kan du roligt vælge din næste øjenfarve.

Producent
Alcon
Styrker
-8.00 til +6.00
Type
Månedlige farvede kontaktlinser
BC (Basiskurve)
8.60
Udskiftningsfrekvens
Månedlig
DIA (Diameter)
14.50
Farve(r)
Caribbean Aqua, Pacific Blue and Sea Green
Materiale
phemfilcon A
UV beskyttelse
Nej
Vandindhold
55%
Antal i en pakke
6
Oxygenpermeabilitet
20 Dk / t