FreshLook COLORS

Vi har alle farverige øjne, men med FreshLook COLORS kontaktlinser, kan du for alvor vælge at lade din øjenfarve skinne igennem. Brug dagligt eller til specielle lejligheder, det er op til dig hvor ofte du vil vise din nye øjenfarve frem!
freshlook-colors-kontaktlinser-billede

Hvordan ville du se ud med en ny øjenfarve? Der er ingen grund til at drømme dig til en ny øjenfarve, med FreshLook COLORS kan du skifte farven på dine øjne ligeså nemt, som du skifter tøj og stil. Disse farvede månedlige kontaktlinser findes i seks forskellige farver, som du kan vælge når du ønsker at få en ny øjenfarve på komfortabel vis. FreshLook COLORS tilbyder også en række fordele, eksempelvis kan du bruge kontaktlinser á to stykker i op til 30 dage. Det betyder at du kan blive ved med at bruge disse kontaktlinser hver dag, hvis du forelsker dig i din nye øjenfarve. Uanset hvilken øjenfarve du ender med at vælge, vil du – og dine familie, venner samt bekendte – med FreshLook COLORS nyde en ny version af dig med farverige øjne.

FreshLook COLORS 6 farver

Som overskriften og sætningen FreshLook COLORS seks farver angiver, så kan du vælge mellem seks forskellige øjenfarver i blå, grå, grønne, brune og lilla farvetoner. Inden du kaster dig ud i at vælge og købe de farvede kontaktlinser, som du synes bedst om, så er det vigtigt at påpege at det selvfølgelig kun er dine øjne som skifter farve med FreshLook COLORS. Dit syn forbliver det samme, så du kommer ikke til at se verden i blå eller grønne farver. Nogen forveksler nemlig farvede kontaktlinser med solbriller, hvor dit syn bliver farvet af glassets farve. Dette er ikke tilfældet med farvede kontaktlinser. Bruger du derimod kontaktlinser og briller, fås FreshLook COLORS også i forskellige styrker så du kan få et perfekt syn med disse synskorrigerende farvede kontaktlinser.

De seks farver, som kan vælges ved at købe FreshLook COLORS, er følgende: Blue (Blå), Green (Grøn), Hazel (Hassel), Violet (Lilla), Misty Grey (Tåget grå) og Sapphire Blue (Safir blå). Alcon, som er producenten af disse farvede månedlige kontaktlinser, giver også en vejledning til potentielle brugere om hvordan din øjenfarve vil kunne se ud afhængigt af farven du vælger. Du kan få et overblik over de mulige øjenfarver herunder:

freshlook-colors-kontaktlinser-farver-billede

Disse kontaktlinser anbefales især til dig, som har mørke øjne. Hvis du har lyse øjne, såsom en blå eller grøn øjenfarve, kan du dog stadig bruge disse kontaktlinser. Det er også vigtigt at påpege, at FreshLook COLORS farvede kontaktlinser er fremtrædende og vil være ekstraordinært bemærkelsesværdige for dig med lyse øjne.

Uanset hvilken øjenfarve du vælger med FreshLook COLORS, vil du kunne se dig selv i spejlet på en anderledes måde. Selvom du opfatter ændringen af din øjenfarve med det samme, vil din familie, bekendte og venner måske ikke lægge mærke til det med det samme. Dette skyldes at vi mennesker ikke oplever naturligt skiftende øjenfarver, hvilket er grunden til at vi ikke opfatter en ny øjenfarve med det samme. FreshLook COLORS giver dig muligheden for at gå udover hvad der er normalt, og giver dig en øjenfarve som du selv har valgt. Derudover, så får du også et indbygget UV-filter i kontaktlinsen, som beskytter dine øjne imod UV-stråler.

Er du spændt på at prøve nogle af de forskellige øjenfarver, som du kan få med FreshLook COLORS? Hvis du allerede har erfaring med at gå med kontaktlinser, så vælg en farve til dine øjne med det samme. Hvis du ikke har erfaring med kontaktlinser, så frygt ikke. Kontaktlinser er ikke raketvidenskab, uanset om du skal bruge kontaktlinser for at korrigere dit syn eller ej. Herunder gennemgår vi de vigtigste ting du skal huske, når du skal bruge FreshLook COLORS.

Sådan bruger du FreshLook COLORS

Hvis du har et perfekt syn, kan du stadig bruge FreshLook COLORS ved at vælge nogle kontaktlinser uden styrke. Kontaktlinser uden styrke har værdien 0.00 på begge øjne. Synstjek og tilpasning hos en optiker eller øjenlæge er anbefalet for de, der aldrig har prøvet kontaktlinser før. Har du fået tilpasset kontaktlinser og fået synstjek før, kan du vælge styrker mellem -6.00 og op til +8.00 med FreshLook COLORS.

Husk også, at selvom FreshLook COLORS er farvede månedlige kontaktlinser, betyder det ikke at du kan bruge kontaktlinserne 30 dage i stræk. Du skal tage dem af øjnene hver aften inden du går i seng. Det er ikke anbefalet at have FreshLook COLORS i øjnene i mere end 24 timer, og du må ikke sove med kontaktlinserne. De farvede kontaktlinser skal tages af øjnene og lægges ind i en kontaktlinsebeholder samt renses med kontaktlinsevæske. Årsagen til at kontaktlinserne er månedlige kontaktlinser, er at du kan bruge FreshLook COLORS i en måned hvis du opbevarer og renser dem korrekt. Uanset hvad, skal du skifte kontaktlinserne med et nyt par 30 dage efter første brug. Udskiftelse af FreshLook COLORS giver dig derfor en god anledning til at prøve et par nye farver.

FreshLook COLORS specifikation

Producent
Alcon
Styrker
-8.00 til +6.00
Type
Månedlige farvede kontaktlinser
BC (Basiskurve)
8.60
Udskiftningsfrekvens
Månedlig
DIA (Diameter)
14.50
Farve(r)
Blue, Green, Hazel, Violet, Misty Grey and Sapphire Blue
Materiale
phemfilcon A
UV beskyttelse
Ja
Vandindhold
55%
Antal i en pakke
2
Oxygenpermeabilitet
20 Dk / t