FreshLook COLORBLENDS

Du kan vælge mellem 12 kontaktlinse farver med FreshLook COLORBLENDS månedlige kontaktlinser. Det betyder at du kan gå med en ny øjenfarve hver måned i et helt år! Farverne adskiller sig i to kategorier, hvoraf den ene kategori er for dig som virkelig vil skille dig ud fra mængden med din øjenfarve.
freshlook-colorblends-kontaktlinser-billede

Der er noget specielt over dig – ingen tvivl om det! Med FreshLook COLORBLENDS får du nogle månedlige kontaktlinser, der får dine venner og bekendte til at se forundret på dig, når de prøver at få fingeren på hvad der er anderledes ved dig. Deres forundrede blik skifter først i det sekund, hvor de får en Aha! oplevelse når de opdager at du har skiftet farverne på dine øjne med de glitrende farver fra FreshLook COLORBLENDS. Selvom mange benytter FreshLook COLORBLENDS til festlige lejligheder, såsom nytårsfesten, halloween og fastelavn, så er der også andre der benytter disse kontaktlinser som en del af deres stil og som accessoirer eller tilbehør på niveau med bælter, ure, øreringe, tasker og huer. Det er derfor helt op til dig, om du vil have farverige øjne én enkelt dag eller for altid.

FreshLook COLORBLENDS 12 farver

Disse kontaktlinser er tilgængelige i 12 farver, der vil få dig til at skille dig ud af mængden mens du ser skarpt og klart. FreshLook COLORBLENDS skifter kun farven på dine øjne og fra kontaktlinsens ydre side. Så dit synsfelt bliver ikke påvirket af farven på kontaktlinsen, i stedet kan du bruge FreshLook COLORBLENDS til at korrigere for både nærsynethed og langsynethed. 

Hvilke farver kan du så få med FreshLook COLORBLENDS? Som nævnt tidligere, så har du mulighed for at vælge mellem 12 farver med disse kontaktlinser. Nogle af farverne har nogle ret simple navne, såsom Blue (Blå), Gray (Grå) og Green (Grøn). Men Alcon (producenten af disse kontaktlinser), har også givet nogle af farverne interessante navne såsom Brilliant Blue (Strålende blå) og Gemstone Green (Ædelstensgrøn). Herunder finder du den komplette oversigt over de farver, som du kan få med FreshLook COLORBLENDS:

De 12 farver, som du kan få med FreshLook COLORBLENDS. De sidste fire farver, som angivet ovenfor, giver dig en ekstra bemærkelsesværdig forandring.

Med FreshLook COLORBLENDS får du friheden til at vælge fra en lang række farver, som fremvist overfor. Yderligere, farverne varierer i forhold hvor meget du vil adskille dig fra mængden. Det betyder at du både kan bruge ekstraordinært bemærkelsesværdige og knapt så bemærkelsesværdige farvede kontaktlinser med FreshLook COLORBLENDS. Det er helt op til dig!

Du tænker måske, hvorfor det er at FreshLook COLORBLENDS er en kontaktlinse der kan dække din iris med farver, der ser naturlige og flotte ud. Det skyldes navnet i kontaktlinsen: COLORBLENDS. Oversat til dansk, betyder det farveblandinger – og det er lige præcis hvad denne kontaktlinse formår at gøre: den blander tre farver sammen til en. Dette kommer af kontaktlinsens 3-i-1 teknologi, der fokuserer på at give dig en kontaktlinsefarve der både udtrykker dybde, lysstyrke, kontrast og kant. Med sådan en teknologi, er FreshLook COLORBLENDS ideel for dig, hvis du er interesseret i at skifte farven på dine øjne, men bibeholde et naturligt udseende. Du har sikkert oplevet farvede kontaktlinser, der skifter farven på øjnene i sådan en grad at det ser unaturligt ud. Hvis du er på udkig efter sådanne farvede kontaktlinser til en uhyggelig fest eller til rollespil, så er disse kontaktlinser måske ikke dem du leder efter – medmindre du vælger farverne Sterling Grey, Brilliant Blue, Gemstone Green eller Honey. 

Sådan bruger du FreshLook COLORBLENDS

Disse kontaktlinser er lavet til dig, der har brug for at få korrigeret dit syn – men kan også bruges af dem som har et perfekt syn. Dog skal du huske på at hvis du aldrig har brugt kontaktlinser før, er udmåling og tilpasning hos øjenlægen eller en optiker anbefalet. Hvis du allerede er vant til at bruge kontaktlinser samt er bevidst om styrke og type, vil FreshLook COLORBLENDS ikke være anderledes end det, som du er vant til.

Det er dog vigtigt at påpege, at disse kontaktlinser er månedlige farvede kontaktlinser. Det betyder ikke at du kan bruge kontaktlinserne en hel måned, da de skal fjernes fra dine øjne inden du sover. Du kan ikke sove mens FreshLook COLORBLENDS er på dine øjne. Fjerner du kontaktlinserne inden du sover, kan kontaktlinserne derimod holde en måned. Deraf navnet månedlige kontaktlinser. Det kræver at du renser og opbevarer dine kontaktlinser med korrekt tilbehør og udstyr. Uanset rensning og opbevaring er det anbefalet at du skifter FreshLook COLORBLENDS hver måned med et nyt par kontaktlinser.

FreshLook COLORBLENDS specifikation

Producent
Alcon
Styrker
-8.00 til +6.00
Type
Månedlige farvede kontaktlinser
BC (Basiskurve)
8.60
Udskiftningsfrekvens
Månedlig
DIA (Diameter)
14.50
Farve(r)*
True Sapphire, Grey, Blue, Green, Pure Hazel, Brown, Amethyst, Turquoise, Sterling Grey, Brilliant Blue, Gemstone Green and Honey 
Materiale
phemfilcon A
UV beskyttelse
Ja
Vandindhold
55%
Antal i en pakke
2 kontaktlinser
Oxygenpermeabilitet
20 Dk / t